El passat 28 d’abril de 2019, l’AMPA de l’Escola de Dansa va aconseguir organitzar una sortida al Gran Teatre del Liceu.

Gairebé una trentena d’alumnes i familiars van gaudir de la magnífica coreografia de Jiry Killian oferida pel Ballet de l’Opera de Lyon. L’alumnat de l’escola va gaudir d’un preu molt especial de només 30 € per entrada.

Ballet de l’opéra de Lyon

El Ballet de l’Opéra de Lyon presentà algunes de les coreografies més representatives de Jiří Kylián, llegenda viva de la dansa contemporània, que estableixen un equilibri entre el modern i el clàssic, en un programa arriscat i molt suggeridor a escala musical. Des de Heinrich Biber fins a Philip Glass, passant per Alessandro Marcello, Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart o Johann Sebastian Bach, entre altres, el plantejament de Kylián parteix de la racionalitat de l’exercici físic del cos i s’endinsa en l’element espiritual de la figura humana en moviment. Aquest és el camí que s’explora a Wings of Wax (1997), que comparteix escenari amb la subtil coreografia de Petite mort, estrenada a Salzburg amb motiu del bicentenari de la mort de Mozart (1991) i amb Bella Figura (1995).

font: Gran Teatre del Liceu

Membres de l’AMPA van organitzar la sortida i van acompanyar al grup en tren al Liceu.

Aquesta activitat forma part de les que organitza la comissió de concursos i sortides a espectacles.

Sortida: Ballet de l’òpera de Lyon al Gran Teatre del Liceu
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *